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  1. 瀬木学園紀要
  2. 第4号

熱条件の違いによる各種澱粉の水分量と吸湿性の変化

https://mizuho.repo.nii.ac.jp/records/100
https://mizuho.repo.nii.ac.jp/records/100
e1256563-6271-487e-b3e6-2d9a7f693cae
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00006850762.pdf KJ00006850762.pdf (287.2 kB)
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2010-03-31
タイトル
タイトル 熱条件の違いによる各種澱粉の水分量と吸湿性の変化
タイトル
タイトル Study on Estimation of Water Content by Heat Treatment and Hygroscopicity Behavior of Treated Starch Samples
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題 熱条件 各種澱粉 吸湿性の変化
キーワード
主題 chygroscopicity, heat treatment, starch, water content
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
記事種別(日)
原著
論文名よみ
その他のタイトル ユシトカネツショリニヨルデンプンノトクシツヘンカトテンオウンシュ、ユシシュ、カネツオンドトノソウゴカンケイ
著者名(日) 伊藤, 友美

× 伊藤, 友美

WEKO 189

伊藤, 友美

ja-Kana イトウ, トモミ

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長谷川, 信弘

× 長谷川, 信弘

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長谷川, 信弘

ja-Kana ハセガワ, ノブヒロ

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山田, 哲也

× 山田, 哲也

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山田, 哲也

ja-Kana ヤマダ, テツヤ

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著者名よみ イトウ, トモミ

× イトウ, トモミ

WEKO 189

イトウ, トモミ

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ハセガワ, ノブヒロ

× ハセガワ, ノブヒロ

WEKO 448

ハセガワ, ノブヒロ

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ヤマダ, テツヤ

× ヤマダ, テツヤ

WEKO 192

ヤマダ, テツヤ

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著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 189
姓名 ITO, Tomomi
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 448
姓名 HASEGAWA, Nobuhiro
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 192
姓名 YAMADA, Tetsuya
言語 en
著者所属(日)
人間科学部人間科学科
著者所属(日)
サンエイ糖化(株)
著者所属(日)
名城大学農学部
著者所属(英)
en
Department of Human Sciences
著者所属(英)
en
San-ei Sucrochemical Co
著者所属(英)
en
Faculty of Agriculture, Meijo University
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 The water content of five species starches (corn, sweet potato, rice and tapioca) was estimated with different heat treatment method (60℃-5h, 105℃-4h, 135℃-1h, 150℃-1h). As a result, the best heat treatment to estimation is proved to treatment at 135℃ for 1h. Hygroscopicity behavior of heated starch samples (150℃-1h) was observed under different humidity condition. Under 100% humidity, the potato sample absorbed water 35% to dry matter, but the other samples absorbed 25-27%. However, under 52% humidity, all samples absorbed 13-14%. The iodine color reaction of the samples showed little change after heat treatment.
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12198829
書誌情報 瀬木学園紀要

号 4, p. 6, 発行日 2010-03-31
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Ver.1 2023-05-15 08:26:39.988110
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