ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 瀬木学園紀要
  2. 第3号

アズキ餡製造時に生じる副産物`アズキ渋きり水'の

https://mizuho.repo.nii.ac.jp/records/80
https://mizuho.repo.nii.ac.jp/records/80
a6a2c0bc-369f-4752-bf34-0f9a1a10a6cf
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00005571739.pdf KJ00005571739.pdf (240.2 kB)
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2009-03-31
タイトル
タイトル アズキ餡製造時に生じる副産物`アズキ渋きり水'の
タイトル
タイトル Antioxidative Activity of the Secondary Product `Shibukiri Mizu' Produced During Azuki Paste Manufacturing
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題 アズキ あずき 小豆 副産物
キーワード
主題 Shibukiri Mizu, Antioxidative activity
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
記事種別(日)
原著
論文名よみ
その他のタイトル アスキアメセイゾウジニショウジツフクサンブツ`アズキシブキリミズ'
著者名(日) 伊藤, 友美

× 伊藤, 友美

WEKO 189

伊藤, 友美

ja-Kana イトウ, トモミ

Search repository
土田, 廣信

× 土田, 廣信

WEKO 201

土田, 廣信

ja-Kana ツチダ, ヒロノブ

Search repository
小原, 章裕

× 小原, 章裕

WEKO 350

小原, 章裕

ja-Kana オハラ, アキヒロ

Search repository
水野, 雅史

× 水野, 雅史

WEKO 204

水野, 雅史

ja-Kana ミズノ, マサシ

Search repository
木村, 忠彦

× 木村, 忠彦

WEKO 205

木村, 忠彦

ja-Kana キムラ, タダヒコ

Search repository
著者名よみ イトウ, トモミ

× イトウ, トモミ

WEKO 189

イトウ, トモミ

Search repository
ツチダ, ヒロノブ

× ツチダ, ヒロノブ

WEKO 201

ツチダ, ヒロノブ

Search repository
オイバラ, アキヒロ

× オイバラ, アキヒロ

WEKO 350

オイバラ, アキヒロ

Search repository
ミズノ, マサシ

× ミズノ, マサシ

WEKO 204

ミズノ, マサシ

Search repository
キムラ, タダシ

× キムラ, タダシ

WEKO 205

キムラ, タダシ

Search repository
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 189
姓名 ITO, Tomomi
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 201
姓名 TSUCHIDA, Hironobu
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 350
姓名 OHARA, Akihiro
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 204
姓名 MIZUNO, Masashi
言語 en
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 205
姓名 KIMURA, Tadahiko
言語 en
著者所属(日)
人間科学部人間科学科
著者所属(日)
人間科学部人間科学科
著者所属(日)
名城大学大学院農学研究科
著者所属(日)
神戸大学大学院農学研究科
著者所属(日)
(株)本高砂屋商品開発部
著者所属(英)
en
Department of Human Sciences
著者所属(英)
en
Department of Human Sciences
著者所属(英)
en
Graduate School of Agriculture, Meijo University
著者所属(英)
en
Graduate School of Agriculture, Kobe University
著者所属(英)
en
Division of Product Development, Hontakasagoya Co
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 `Shibukiri Mizu' (SM) is the supernatant containing astringency components obtained from azuki beans that have boiled in water for 6 min and then allowed to stand. Even though this supernatant is expected to contain many bioactive components, such as polyphenol glycosides, oligosaccharide and saponins, SM is currently disposed as food processing waste. In this atudy, we examined the antioxidative effects of SM. SM showed high antioxidative activity. These results indicate that food processing waste SM may be effectively re-utilized as antioxidative material.
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12198829
書誌情報 瀬木学園紀要

号 3, p. 4, 発行日 2009-03-31
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 08:26:56.267037
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3